0
Door Willem
| 7 maanden geleden
Happy People Bedrijfsnaam (optioneel): Ploum, Rotterdam Law Firm, Link (optioneel): https://www.ploum.nl/campagne-2018/

Ploum is een zakelijke juridische dienstverlener. Wat wij ons nu meer dan ooit realiseren is dat wij ongelooflijk blij zijn met het traject dat wij eind 2017 zijn gestart om meer betrokkenheid bij onze medewerkers te realiseren. Het waardenonderzoek dat wij door 0to9 hebben laten uitvoeren heeft enorm geholpen bij het vinden van een gemene deler en het wegnemen of minimaliseren van obstakels om de betrokkenheid te verbeteren. Dat heeft geleid tot een veel grotere betrokkenheid van ons personeel. Iets dat normaal al fijn is maar nu, in deze coronatijd, nog beter door ons gemerkt wordt. Ondanks dat iedereen thuis werkt zien wij een enorme inzet van onze medewerkers, we hoeven ze niet eens te stimuleren om een stapje extra te zetten. Wij zullen blijven werken aan betrokkenheid. En misschien nog wel meer dan hiervoor.
Naast het feit dat het samenwerken makkelijker maakt in dit soort tijden, levert het uiteindelijk een organisatie ook meer op. Als je wat googelt op onderzoeken naar het effect van betrokken medewerkers op je productiviteit, klantloyaliteit, je winstgevendheid en het terugdringen van het verloop, zal je zien dat het de investering waard is.

Investeer te allen tijde in het betrekken van je medewerkers, en houdt ze vast zolang je kan. Je corebusiness is net zo belangrijk als dat je mensen zijn.