1
Door Tamara
| 4 maanden geleden
1.5 meter samenlevingBetter WorldHappy BusinessHappy People Bedrijfsnaam (optioneel): NewBFF Safe School, Link (optioneel): www.newbff.nl

Kinderen spiegelen en zenden al jaren de boodschap uit dat er iets moet veranderen aan het schoolsysteem. Corona heeft veel op zijn kop gezet en natuurlijk is de anderhalve meter niet de mooiste uitkomst, maar er is wel veel in beweging gekomen in deze periode van stilstand.

Het daagt ons nog meer uit om echt in verbinding te blijven. Pas wanneer de onderdrukte emoties naar de oppervlakte komen, zal de creativiteit werkelijk stromen. Al 12 jaar boeken we met ons programma verbluffende resultaten en toch werden ook wij uitgedaagd mee te bewegen. En dat hebben we gedaan. Met als resultaat een zeer doeltreffend en waardevol programma voor in de klas i.p.v. voor een heel leerjaar of de hele school tegelijk.

Kinderen willen hun verhaal kwijt. Dat is belangrijk. Wat nog belangrijker is, is om voorbij het verhaal te kijken welke overtuigingen hieraan ten grondslag liggen. Hierdoor ontstaat wederzijds respect, nieuwe afspraken en echte verbinding.

We gebruiken daarvoor een zeer krachtige methode die is verpakt in ons nieuwe programma: “Een bijzonder jaar”. Afwisselend met interactieve (verdiepende) opdrachten, Safe Talk, Spotify muziek-afspeellijst van de klas en een filmpje die ze met elkaar maken. Hierin worden hun passies en dromen vastgelegd. Een ondersteuning voor de jaren die volgen en leuk voor later op de reünie als ze het filmpje terugkijken en kunnen zeggen… “Het was een bijzonder jaar.”

Ieder kind heeft een talent en een droom. Ze zeggen vaak het niet te weten, maar dat is niet waar. Ze zijn het vergeten. Wij helpen ze herinneren. De kinderen zijn de toekomst en wij volwassenen mogen ze hierin begeleiden. Laten we dat vanuit authenticiteit doen. Dat is wat ze verlangen. Kinderen willen echtheid.

Klik hier om de brochure aan te vragen en een datum te boeken.