Waarom en hoe

Waarom dit platform?

Met dit platform kunnen we elkaar inspireren en bijdragen aan een vliegende start voor ondernemend Nederland als straks stap voor stap de wereld weer op gang komt. Niet terug naar hoe het was, maar better stronger faster. Met z’n allen.

Laat geen inzicht of idee verloren gaan! Of misschien heb je een hele nieuwe dienst die voor anderen waardevol is? Doe en deel je mee?

Hoe werkt het platform?

Als je een idee wil delen, maak dan in een paar simpele stappen een account aan. Plug het idee en/of de nieuwe werkwijze die je vast wil houden. Beschrijf het kort en krachtig. En heb je er nog een verhelderende afbeelding bij? Kom maar door!

Het 0 Loss platform en de ‘wisdom of the crowd’ is toegankelijk voor iedereen die wil bijdragen en wel wat inspiratie kan gebruiken.

Iedereen mag dus zijn ideeën uploaden, maar als initiator en beheerder van dit platform behouden we ons het recht voor om posts die naar onze mening racistisch, krenkend of niet het doel van dit platform dienen, te verwijderen.

Veelgestelde vragen

Moet ik een account maken?

Een account is nodig als je een idee of inzicht wilt plaatsen of als je wilt reageren. Het is zo gebeurd!

Moet ik bij de registratie het wachtwoord invoeren dat bij het ingevoerde mailaccount hoort, of kan ik een ander wachtwoord kiezen?

Het account dat je maakt is voor dit platform; je kunt hier een nieuw wachtwoord voor kiezen. Je hebt een account nodig om een idee of inzicht te plaatsen en om te reageren op de input van anderen.

Welke gegevens van mij worden zichtbaar als ik een idee of een inzicht plaats?

In ieder geval jouw voornaam. Een bedrijfsnaam is optioneel, dat kan je zelf aangeven of je dat wilt.

Kan ik mijn bericht nog aanpassen nadat ik het heb geplaatst?

Ja dat kan. Log in via de link links bovenin elke pagina en ga dan naar jouw idee toe. Klik op het ‘pen’-icoontje naast je naam (onder de afbeelding) en je zult een formuliertje te zien krijgen waarmee je (en alleen jij, voor jouw eigen ideeën) de basisgegevens van je idee kan aanpassen of aanvullen. 

Wat gebeurt er met mijn idee of inzicht nadat ik het heb geplaatst?

Het is dan inspiratie en zichtbaar voor alle bezoekers van het 0 Loss of Ideas platform. 0to9 en 0 Entropy willen op gezette tijden middels o.a. hun  nieuwsbrief, bepaalde ideeën of thema’s uitlichten.

Hoe werken de tags?

Door tags aan jouw idee toe te kennen kan je aangeven wat jouw motivatie is om het idee hier te plaatsen. Deze tags gebruiken we om ideeën met hetzelfde doel te groeperen. Je kunt in de overzichten sorteren op de volgende 4 tags:

  • Happy clients
  • Happy business
  • Better world
  • Better 1,5 world

Welke gegevens van mij bewaren jullie?

Wij registreren de gegevens die nodig zijn voor het functioneren van het platform en om je op de hoogte te houden van jouw eigen en andere ideeën. Je kunt een en ander nalezen in ons Privacy Statement. Als je vragen of opmerkingen hebt, laat ons dat dan weten op welcome@0-to-9.nl